2019. november 14., csütörtök
Leiras

10 alkalmas bérlet FÉL ÁRON a Bónusz Brigádon!❤️

Csapj le rá már most! November 11-től egy hétig a Bónusz Brigádon keresztül 10 alkalmas Sugár Játszóház bérletet vásárolhatsz FÉL ÁRON, mindössze 4 590 Ft-ért!❤️

A kupon nyomtatott formában december 31-ig váltható be a Sugár Játszóház recepcióján. 

Kövess minket Facebookon, és játssz 2020-ban FÉL ÁRON!😍

Ha még nem követsz minket Facebookon, akkor épp itt az ideje! Kedveld a Sugár Játszóház Facebook-oldalát (https://www.facebook.com/SugarJatszohaz/) november 8. és 20. között, kommenteld a hirdetéshez a "Követve" szót, és most akár a VIP-kártyát is megnyerheted, amivel 2020-ban FÉL ÁRON játszhatsz nálunk!😉🍀❤️

Sorsolás: 2019. november 21. 
(Kizárólag azok között sorsolunk, akik ebben az időpontban követik a Sugár Játszóház Facebook-oldalát, és kommenteltek a hirdetés képe alá.)

*A kártya felhasználási feltételei a kártya hátoldalán találhatóak!

Gyűjtsd a pecséteket! 😉

Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!

Játssz keddenként FÉL ÁRON a Játszóházban! 😱

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

Ki ne szeretne csúszdák, ugrálóvárak és gyerekjátékok között dolgozni? Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarjatszohaz.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Játszóházban!

Próbáld ki gyermekvasutunkat! 🚂

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 1 perc 45 másodperc, mely idő alatt összesen négy kört tesz meg és 30 percenként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:40-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Szülinapozz a Sugár Játszóházban! 🎂

Születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat, az ünnepelt pedig egy színezhető hátizsákot is kap tőlünk ajándékba!

A születésnapi csomagjaink tartalmát ezen az oldalon találod.

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órányit adunk!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!