2018. január 24., szerda
Leiras

Kövess minket Facebookon és játssz fél áron!

Kedveld a Sugár Játszóház Facebook-oldalát - ha még nem tetted meg - január 11. és 24. között*, hiszen most Tiéd lehet egy Sugár Játszóház VIP-kártya, mellyel 2018-ban 50% kedvezményt érvényesíthetsz játékárainkból! Mi lehetne jobb annál, mint egész évben FÉL ÁRON játszani? 

*A nyereményjáték sorsolásában csak azok vesznek részt, akik az akció időszaka alatt kedvelik a Sugár Játszóház Facebook-oldalát!

Gyűjtsd a pecséteket!

Újraindítottuk pecsétgyűjtő akciónkat! December 7-től a Sugár Játszóházban minden játékkal eltöltött óra után* pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! Kérd az új pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján és gyűjtögesd a pecséteket! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!

Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

Ki ne szeretne csúszdák, ugrálóvárak és gyerekjátékok között dolgozni? Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarjatszohaz.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Játszóházban!

Próbáld ki gyermekvasutunkat!

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 3:00 perc, mely idő alatt összesen hét kört tesz meg és negyed óránként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:45-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Játssz keddenként fél áron a Játszóházban!

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Megújult születésnapi ajánlatunk!

Megújult születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat, az ünnepelt pedig egy színezhető hátizsákot is kap tőlünk ajándékba!

A frissített csomag tartalmát ezen az oldalon találod.

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órányit adunk!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!