2019. május 21., kedd
Leiras

Gyermeknapi arcfestés a Sugár Játszóházban!

A Sugár Játszóházban minden hónap a gyerekekről szól, de a május különösen, hiszen ekkor van gyermeknap! Ennek örömére egy szuper Gyermeknapi Arcfestő hétvégével készülünk a piciknek! Május 25-én és 26-án, vagyis szombaton és vasárnap reggel 10 órától egész napos arcfestéssel* várjuk az érdeklődőket! És ez még nem minden! Mindenki, aki részt vesz az arcfestésben, egy Sugár Moziban beváltható matiné mozijegyet kap ajándékba!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!
*Az arcfestés ingyenes, de kizárólag a Sugár Játszóház vendégei vehetik igénybe.

Rajzverseny a Sugár Moziban!🖍

Itt az ideje, hogy próbára tedd rajztudásodat!🖍
Május 16-án megérkeznek az Undipofik a Sugár Moziba, ennek örömére pedig "Kedvenc játék" témában hirdetünk rajzversenyt egészen május 22-ig, melyben lerajzolhatod nekünk kedvenc babádat, kisautódat, vagy plüssjátékodat - mindegy, a lényeg, hogy rajz formájában küldd el nekünk! A rajzverseny végeztével részt veszel a sorsolásban, melyben megnyerheted a cuki Undipofik plüssfigurák egyikét!

A rajzokat 12 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarmozi.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

Nyereménysorsolás: 2019. május 23.

Gyűjtsd a pecséteket! 😉

Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!

Játssz keddenként FÉL ÁRON a Játszóházban! 😱

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

Ki ne szeretne csúszdák, ugrálóvárak és gyerekjátékok között dolgozni? Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarjatszohaz.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Játszóházban!

Próbáld ki gyermekvasutunkat! 🚂

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 3:00 perc, mely idő alatt összesen hét kört tesz meg és negyed óránként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:45-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Szülinapozz a Sugár Játszóházban! 🎂

Születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat, az ünnepelt pedig egy színezhető hátizsákot is kap tőlünk ajándékba!

A születésnapi csomagjaink tartalmát ezen az oldalon találod.

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órányit adunk!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!