2017. július 27., csütörtök
Leiras

Vattacukor hétvége a Sugár Játszóházban!

Látogass el hozzánk szombaton és vasárnap (július 29-én és 30-án) 14:00-tól 17:00-ig, hiszen most minden gyermek vendégünk egy vattacukrot kap ajándékba tőlünk távozáskor!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Próbáld ki gyermekvasutunkat!

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 3:00 perc, mely idő alatt összesen hét kört tesz meg és negyed óránként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:45-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Játssz keddenként fél áron a Játszóházban!

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Gyűjtsd a pecséteket!

Érdemes visszatérni hozzánk! A Sugár Játszóházban most minden játékkal eltöltött óra után* pecsétet adunk, melyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! Az akció visszavonásig érvényes.

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes.

Megújult születésnapi ajánlatunk!

Megújult születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat, az ünnepelt pedig egy színezhető hátizsákot is kap tőlünk ajándékba!

A frissített csomag tartalmát ezen az oldalon találod.

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órányit adunk!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!