2021. október 20., szerda
Leiras

Játssz legalább 3 órát és NYERJ 10 alkalmas bérletet!

Játssz legalább 3 órát nálunk az őszi szünetben és nyerd meg a 3 db 10 alkalmas bérlet egyikét!*

Az alábbi feltételek mellett érvényes a részvétel:
*A sorsolásban való részvétel: 10.22-11.02. között egy gyermekkel minimum 3 óra benntartózkodás után, a szelvény kitöltésével lehetséges ( szelvényt a fizetéskor lehet átvenni, és bedobni a gyűjtődobozba majd).
*A játékidők több gyermek esetében nem összevonhatóak.
*A pecsétgyűjtővel nyert ajándék játék óra nem számít bele a 3 órás bent tartózkodásba.

Sorsolás: 11.03., Facebookon

Várunk mindenkit sok szeretettel!:)

HALLOWEEN-I Arcfestő Hétvége a Sugár Játszóházban!🤩

Mivé változnál, ha bármi lehetnél? A Sugár Játszóházban most valóra váltjuk az álmod!🤩 Lehetsz pillangó, kiskutya, kismacska, de akár még Pókember is! Látogass el hozzánk OKTÓBER 30 ÉS 31-ÉN, azaz szombaton és vasárnap, hiszen ezen a hétvégén reggel 10 órától egészen este 18 óráig Arcfestő Hétvégével várjuk az érdeklődőket!* 😍

*Az arcfestés ingyenes, de kizárólag a Sugár Játszóház vendégei vehetik igénybe.

Játssz keddenként FÉL ÁRON a Játszóházban! 😱

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Gyűjtsd a pecséteket! 😉

Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött fizetett óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be*** gyermekenként.
**Az ajándék óra a pecsétgyűtjő betelte után, a következő alkalommal használható fel.  Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
*** Az ajándék óra felhasználásakor új pecsét nem kérhető. 

KORLÁTLAN DÉLELŐTTi játék csak nálunk! Játssz kifulladásig!

Gyertek el csemetéddel hozzánk és használjátok ki DÉLELŐTTI akciónkat!

Korlátlan délelőtti játék minden hétköznap 10-14 óráig csak 2990 Ft!*


*Az akció kizárólag hétköznapokon, 10-14 óráig érvényes. Az ár egy gyermekre és egy felnőtt kísérőre vonatkozik. Kérd belépéskor a recepción!

Szülinapozz a Sugár Játszóházban! 🎂

Születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat.

A születésnapi csomagjaink tartalmát ezen az oldalon találod.

Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

Ki ne szeretne csúszdák, ugrálóvárak és gyerekjátékok között dolgozni? Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, JELENTKEZZ a sugar.szervezes@gmail.com e-mail-címen diákmunkára a Sugár Játszóházban!

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órát adunk ajándékba!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Sugár Játszóház

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!

Próbáld ki gyermekvasutunkat! 🚂

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 1 perc 45 másodperc, mely idő alatt összesen négy kört tesz meg és 30 percenként jár: az első menet 10:30-kor, az utolsó pedig 18:40-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Ha a Sugár Fitnessben edzel, gyermeked FÉLÁRON játszhat nálunk!

Szeretnél sportolni, de nincs ki vigyázzon a csemetéidre? Nekünk van egy megoldásunk! Eddz a Sugár Fitnessben az év bármelyik napján, és kérd a recepción a Sugár Játszóházba szóló, -50% játékidőre feljogosító kupont*, mellyel edzésed időtartama alatt 5 évnél idősebb gyermeked FÉLÁRON JÁTSZTHAT!

*A kupon a rajta (kollégáink által) feltüntetett időponttól számítva 2,5 órán át, a Sugár Fitness pecsétjével együtt érvényes. 
**A 2,5 órás limit túllépése esetén a Sugár Játszóház mindenkori negyed órás elszámolása lép érvénybe. A kupont csak a Sugár Játszóház nyitvatartási idején belül lehet felhasználni.