2019. szeptember 19., csütörtök
Leiras

Játssz 1 órát, és nyerj Playmobil készletet!🍀

Szeptember 26-án megérkezik a Playmobil film a Sugár Mozi vásznaira!💙 Ezt a Sugár Játszóházban sem hagyhatjuk figyelmen kívül! Játssz nálunk szeptember 19. és október 2. között legalább 1 órát, kérd recepciónkon a nyereményszelvényt, töltsd ki adataiddal, és dobd be azt kihelyezett gyűjtőládánkba, hogy aztán részt vehess a sorsolásban, és megnyerhesd a Playmobil készletet!🍀

Nyereménysorsolás: 2019. október 3.

Most mindenkinek garantált meglepetést adunk!🎁

Ajándékot kapni mindig jó: a Sugár Játszóházban szeptember 12. és október 2. között minden látogatónknak garantált meglepetést* adunk! Tiéd lehet egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupon, fél óra játékidő, vagy 50% kedvezmény az 5 alkalmas játszóházi bérlet árából! Érdemes ellátogatni hozzánk!

*Az ajándékokat a szelvény nyeremény felőli oldalán található időtartamon belül lehet beváltani! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Gyűjtsd a pecséteket! 😉

Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!

Játssz keddenként FÉL ÁRON a Játszóházban! 😱

Érdemes a hét második napján ellátogatni hozzánk, hiszen csemetéd keddenként fél áron játszhat a SugárJátszóházban! A részletekről az Áraink menüpont alatt tájékozódhatsz!

Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

Ki ne szeretne csúszdák, ugrálóvárak és gyerekjátékok között dolgozni? Dolgozz a Sugár Játszóházban diákmunkásként!

- fiatalos, jó csapat
- izgalmas kihívások
- rugalmas munkaidő-beosztás
- könnyen megközelíthető munkahely
- ösztöndíj-kiegészítés

Ha elmúltál 18 éves, és még nappali tagozatos tanuló vagy, jelentkezz a diakmunka@sugarjatszohaz.hu e-mail-címen diákmunkára a Sugár Játszóházban!

Próbáld ki gyermekvasutunkat! 🚂

Most különösen megéri hozzánk ellátogatni csemetéddel, hiszen ingyenesen használható kisvasutunkat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 1 perc 45 másodperc, mely idő alatt összesen négy kört tesz meg és 30 percenként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:40-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a házirendünkben találni.

Szülinapozz a Sugár Játszóházban! 🎂

Születésnapi csomagjainkban most még több meglepetéssel várjuk a meghívottakat, az ünnepelt pedig egy színezhető hátizsákot is kap tőlünk ajándékba!

A születésnapi csomagjaink tartalmát ezen az oldalon találod.

Egy óra ingyen parkolás a Sugár Játszóházzal!

A Sugár Játszóház látogatóinak most a Sugár Üzletközpont által biztosított egy óra ingyenes parkolás mellé egy újabb órányit adunk!

Parkolójegyedet a plusz egy óra igénybevételéhez érvényesíttesd kollégáinkkal!

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

Vendégeinknek mostantól az Ikea által kiállított parkolójegyükhöz is biztosítunk +1 óra ingyenes parkolást, melyet kasszáinknál lehet érvényesíttetni!