2024. június 13., csütörtök
játékok

Ugrálóvár 🏰

Kicsiktől a nagyokig, mindenkinek a kedvencei közé tartozik a Sugár Játszóház felfújható, 18 négyzetméteres ugrálóvára. Itt nem kell félnie senkinek, hogy megüti magát, a gyermekek kedvükre tombolhatnak, amelyet a levegővel töltött oldalfalak és a rugalmas alsó rész is biztosít.

Labirintus – csúszdával és trambulinnal 🌿

Három év feletti gyerekeknek ajánljuk a Labirintust, amely közel 140 négyzetméteres területével, kétszintes mászóka részével, 15 négyzetméteres trambulinjával játszóházunk legnépszerűbb játékai közé tartozik. A szivárvány hídon való átkelés, a bokszzsákokon, mosóhengereken történő átjutás, vagy a labdás medencébe történő landolás a csúszdán keresztül, minden gyermek bátorságát és ügyességét próbára teszi.

Kisvasút 🚂

Elindult kisvasutunk is, mely a Sugár Játszóház dzsungelében kalauzolja körbe a gyerekeket. Ráadásul csemetéd ingyenesen vehet részt ezen a varázslatos utazáson.

A vonat menetideje 1 perc 45 másodperc, mely idő alatt összesen négy kört tesz meg és 30 percenként indul. Az első menet 10:30-kor, az utolsó pedig 18:40-kor indul.
2 éves kortól 10 éves korig!

Labdamedencék 🔴🟠🟡🟢🔵⚪

Strapabíró labdamedencéink ideálisak a sok mozgást igénylő gyerekek számára, akik elmerülhetnek a színes labdák forgatagában.

Pocok Játszótér kicsiknek – mászókákkal, hintával, fejlesztő játékokkal és labdamedencével 👶🧸

Öt éves korig ajánljuk a Sugár Játszóház Soft Play (Pocok Játszótér) részét, ahol a kicsik szüleikkel együtt tölthetik el az időt. A teljes szivacs-borítású felület mászókákkal, puha labdákkal teli medencével és csúszdákkal és különféle készség- és mozgásfejlesztő játékokkal várja a legkisebbeket, hogy amíg a nagytestvér a labirintus mászókában játszik, ők se unatkozzanak.

Kalózhajó ⛵⚓ 🏴‍☠️🦜

Gyerkőcöd igazi kalóznak érezheti magát, ha felmegy kalóz hajónk fedélzetére! Csúszdák, kis házikó, pálmafák, de még lehet papagájok is várják!

Kreszpálya 🚦

Fantasztikus jármű parkunknak kialakított hatalmas kreszpályánkon próbára teheted tudásodat, és megtanulhatod, hogyan közlekedj biztonságosan az utakon.

Focipálya ⚽🥅

Több mint 40 négyzetméteres focipályánkon nemcsak a gyermekek, hanem az anyukák és az apukák is kipróbálhatják, milyen ügyesen tudnak bánni a labdával.

Híd 👣

Ha gyermeked imád mozogni, a dzsungel labirintusunkban található függőhídunkat neki találták ki. Ideális kiegészítő bármilyen játékos mozgásformához!

Moziszoba 🎥🎫

Rajzfilmet nézni vagy akár csak moziba járni mindenki szeret, és bizony az ugrálás, szaladgálás, vagy a labirintus útvesztőinek legyőzése után jól esik egy kis kikapcsolódás, pihenés. A mini mozink csak titeket vár!

Születésnapi szoba 🎂🎉🍿🎁

Játszóházunkban külön szoba áll a születésnapos gyermekek rendelkezésére, ahol kipihenhetik magukat a nagy játék után, illetve ahol senki sem zavarja őket miközben születésnapi tortájukat falatozzák, vagy az ajándékba kapott játékokat próbálják ki.

Csúszdák 🛝

Kalózhajónkon több izgalmas csúszda is megtalálható. Neked melyik a kedvenced?:)

Verseny csúszdák 🏆

Kalózhajónk rengeteg csúszdával felszerelt! Ha szeretnétek, nálunk versenyezhettek is! Ki csúszik le előbb a csúszdán?:)

Kisautók, motorok 🛴🚓🚗⛽

Játszóházunk hatalmas járműparkkal rendelkezik, így egészen a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb járművet, hogy végig menjen Kresz pályánkon!

Csajoknak 👧💖

Rózsaszín részleg ✨

Kisházak, kiskonyhák és boltok 🛒👩‍🍳👨‍🍳

Baba-mama szobánk 🤱👶🍼🚼

💗Kisgyermekeseket várjuk az alábbival:
Baba-mama szoba
Pelenkázási lehetőség 
Etetőszék 
Mikró, étel melegítéshez