2021. október 20., szerda
játékok

Labirintus – csúszdával és trambulinnal

Három év feletti gyerekeknek ajánljuk a Labirintust, amely közel 140 négyzetméteres területével, kétszintes mászóka részével, 15 négyzetméteres trambulinjával játszóházunk legnépszerűbb játékai közé tartozik. A szivárvány hídon való átkelés, a bokszzsákokon, mosóhengereken történő átjutás, vagy a labdás medencébe történő landolás a csúszdán keresztül, minden gyermek bátorságát és ügyességét próbára teszi.

Kisvasút

Elindult kisvasutunk is, mely a Sugár Játszóház dzsungelében kalauzolja körbe a gyerekeket. Ráadásul csemetéd ingyenesen vehet részt ezen a varázslatos utazáson.

A vonat menetideje 1 perc 45 másodperc, mely idő alatt összesen négy kört tesz meg és 30 percenként indul. Az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:40-kor indul.

Kalózhajó

Gyerkőcöd igazi kalóznak érezheti magát, ha felmegy kalóz hajónk fedélzetére! Csúszdák, kis házikó, pálmafák, de még lehet papgájok is várják!

Labdamedencék

Strapabíró labdamedencéink ideálisak a sok mozgást igénylő gyerekek számára, akik elmerülhetnek a színes labdák forgatagában.

Híd

Ha gyermeked imád mozogni, a dzsungel labirintusunkban található függőhídunkat neki találták ki. Ideális kiegészítő bármilyen játékos mozgásformához!

Ugrálóvár

Kicsiktől a nagyokig, mindenkinek a kedvencei közé tartozik a Sugár Játszóház felfújható, 18 négyzetméteres ugrálóvára. Itt nem kell félnie senkinek, hogy megüti magát, a gyermekek kedvükre tombolhatnak, amelyet a levegővel töltött oldalfalak és a rugalmas alsó rész is biztosít.

Pocok Játszótér kicsiknek – mászókákkal, hintával és labdamedencével

Öt éves korig ajánljuk a Sugár Játszóház Soft Play (Pocok Játszótér) részét, ahol a kicsik szüleikkel együtt tölthetik el az időt. A teljes szivacs-borítású felület mászókákkal, puha labdákkal teli medencével és csúszdákkal várja a legkisebbeket, hogy amíg a nagytestvér a labirintus mászókában játszik, ők se unatkozzanak.

Focipálya

Több mint 40 négyzetméteres focipályánkon nemcsak a gyermekek, hanem az anyukák és az apukák is kipróbálhatják, milyen ügyesen tudnak bánni a labdával.

Kreszpálya

Fantasztikus jármű parkunknak kialakított hatalmas kreszpályánkon próbára teheted tudásodat, és megtanulhatod, hogyan közlekedj biztonságosan az utakon.

Kreatív szoba

Rajzolni, színezni mindenki szeret, és bizony az ugrálás, szaladgálás, vagy a labirintus útvesztőinek legyőzése után jól esik egy kis kikapcsolódás. Kreatív szobánkban minden eszközt biztosítunk annak érdekében, hogy aktívan pihenjék ki a gyermekek a játszóházban szerzett fáradalmakat. A legapróbbaktól az iskolásokig, minden korosztály kiélheti kreativitását.

Születésnapi szoba

Játszóházunkban külön szoba áll a születésnapos gyermekek rendelkezésére, ahol kipihenhetik magukat a nagy játék után, illetve ahol senki sem zavarja őket miközben születésnapi tortájukat falatozzák, vagy az ajándékba kapott játékokat próbálják ki.

Csúszdák

Kalózhajónkon több izgalmas csúszda is megtalálható. Neked melyik a kedvenced?:)

Lányszoba, konyha

Hagyd, hogy a mai menüt gyermeked készítse el számodra jól felszerelt konyhánkban!